КОПЧИЊА & АКСЕСОАРИ

Преку инвестирање во производствени капацитети во Турција, ние сме едни од нај големите дистрибутери на копчиња во регионот.

Нашата силна страна се копчињата од полиестер. Можеме да произведеме големи количини на копчиња со што овозможуваме одлични цени по копче. Нашите полиестерски копчиња се PFD (спреми за фарбање) и нудиме можност за ласерско гравирање на копчињата.

Дополнително нудиме и Corozo (копче од семето на тропска палма), бисерни копчиња, копчиња од рог, дрвени копчиња и многу други видови на копчиња. Во Македонија држиме голема залиха на копчиња во магацина за брзо фарбање и испорака.

Нашите копчиња се со OEKO-TEX® и процесот на фарбање е со водени бои без тешки хемикали кој ја загадуваат околината.

Преземете го нашиот КАТАЛОГ ЗА КОПЧИЊА

Преземете го нашиот КАТАЛОГ СО КОЛЕКЦИЈА ОД КОПЧИЊА

Преземете го нашиот КАТАЛОГ ЗА МЕТАЛНИ КОПЧИЊА И ДОДАТОЦИ